Beste leden, het was een rustige week, we hebben niet veel te melden. We blikken o.a. terug op de police for freedom kids demo.

Terugblik

Police For Freedom Kids.

De Police For Freedom Kids demonstratie is rustig verlopen. Er was een volwassen man die eigenhandig probeerde de demonstratie op een dijk buiten de bebouwde kom tot stilstand te brengen, maar dit leidde niet tot problemen. Het aantal kinderen was minder dan het aantal volwassenen. Het was prachtig weer. Onze leden hebben een aantal mooie foto’s gemaakt en er zijn veel buttons uitgedeeld.

Uit de gelederen

Kader. Het begint herfst te worden. Als kader signaleren wij wat rust in de gelederen, dat is goed. Het is een tijd om te bezinnen en na te denken over wat komen gaat. Een aantal van ons heeft vervelende berichten gehad van plotseling ziek geworden familieleden of vrienden. We zoeken steun bij elkaar. Leden zoeken elkaar steeds vaker individueel op. Voor een praatje, een drankje, een etentje of een filmavond met de kinderen. Ook dat is een mooi signaal. We blijven standvastig en verenigd en laten ons niet gek maken. Ook dat kenmerkt de ware militair, ontspannen is belangrijk.

Media. Een van onze leden tijdens een zakenlunch uit het restaurant waar hij al 10 jaar vaste gast is gezet wegens het niet hebben van een QR-code. Het is opgenomen en Police For Freedom heeft er een kort bericht over geschreven.

Manifestaties en bijeenkomsten

17 okt. is er de walk of freedom in Utrecht. We zijn niet goed op de hoogte van de organisatie en de mate waarin deze manifestatie is gefaciliteerd.

De wereld om ons heen

De media waarschuwen voor een zwaar griepseizoen. Ook de griepprik begint in de media te verschijnen en deze schijnt ook goedgekeurd te worden voor zwangere vrouwen. Er is veel commotie op sociale media over het social credit system. We concluderen voorzichtig dat de overheid geen stappen zet om de onrust in de samenleving weg te nemen.

Mutaties

Deze week geen formele mutaties.

Delen mag, tot volgende week!